Minden, amire szükséged van.

Rendszerünk funkcióit úgy álmodtuk meg, hogy kézzelfogható segítséget tudjon nyújtani ingatlanirodáknak és ingatlanközvetítőknek. Keresztértékesítés, szinkronizáció, magánhirdetői lista és saját weboldal könnyíti meg a munkádat, ha minket választasz.

Keresztértékesítés

A keresztértékesítés nem csak a “nagyok” kiváltsága! Vágj bele Te is, hiszen tudjuk, hogy a keresztértékesítés az egyik leghatékonyabb módja az értékesítésnek.

Megbízhatóság – értékeljük az együttműködést
Folyamatosan kapcsolatban vagyunk az irodákkal a hatékony együttműködés érdekében. Probléma esetén együttműködünk a megoldás megtalálásában.

Keresztértékesítő partnerek
A legnagyobb hálózatokkal együtt több, mint 260 keresztértékesítő iroda nem kevesebb, mint 12.000 ingatlanja várja, hogy megtaláljátok együtt a megfelelő vevőt.

Minősítő rendszer
Minősítő és véleményező rendszer, hogy megtaláld a neked leginkább megfelelő partnert. Véleményezz és kommentálj te is!

Szankciók
Az aktív keresztértékesíthető ingatlanállomány és a zökkenőmentes együttműködés fenntartása érdekében szankciókat vezetnünk be. 3 hónap alatt 5 negatív értékelés 60 nap felfüggesztést jelent a keresztértékesítésben.

Szinkronizálás

Dőlj hátra és élvezd, hogy rendszerünk helyetted dolgozik. Töltsd fel ingatlanállományodat csak hozzánk és mi biztosítjuk, hogy a legnépszerűbb hirdetési platformokon megjelenjen a hirdetésed.

Hirdetéseidet 60 oldalra áttöltjük
Jelenleg közel 60 oldalra áttöltünk, de ennek száma folyamatosan növekszik. Ha valakit hiányolsz a listából, azt csak jelezd nekünk és megoldjuk az áttöltést. Hova lehet áttölteni?

Szuper szinkronok
Hirdetéseidet bizonyos oldalakra akár Real Time is áttöltheted, folyamatosan ellenőrizheted a megjelenésüket a szinkron ellenőrzővel és kiemelt képeidet is folyamatosan rotáljuk, ha úgy kívánod.

Hirdetési kedvezmények
Mivel sok területen együttműködünk hirdetési oldalakkal, olyan kedvezményeket tudunk neked biztosítani, amit mások nem tudnak elérni. Milyen kedvezmények járnak?

Statisztikát mindenről
Folyamatosan figyelheted, hogy referenseid hány ingatlant, ügyfelet, érdeklődőt, hívást, mutatást, szerződést, alaprajz feltöltést hoznak.

Magánlista

Pörgesd fel portfóliódat magánhirdetői listánk segítségével. Naponta frissülő rendszerünkkel, folyamatosan új ügyfelekkel bővítheted ügyfélkörödet.

Teljes munkafolyamat
Minden munkafolyamat a hideghívástól az eladásig részletesen kezelhető, dokumentálható és nyomon követhető.

Magánlista, hideghívó
18 oldalról gyűjtött magánlista, mely össze van kötve egy hideghívó rendszerrel, így könnyen ellenőrizhetsz telefonszámokat és delegálhatod/nyomonkövetheted ezen ügyfelek életét.

CRM
Részletes ügyfélrögzítő rendszer, személyi beállítási lehetőségekkel, Facebook összeköttetéssel, ügyféltörténettel, látványos statisztikával.

Számlázó rendszer
NAV által elfogadott, elektronikus számlázásra is alkalmas részletes számlázó program.

Weboldal

Ne hagyd, hogy elvessz a tömegben. 2020-as trendeknek megfelelő saját weboldlalt biztosítunk, mely az összes olyan funkciót tartalmazza, melyekre az ügyfeleidnek igénye lehet.

Saját web
Saját weboldalt is kapsz tőlünk, melyet a saját arculatodhoz szabhatsz és bármely domain név alatt üzemeltethetsz.

Applikáció
Házbank applikációt biztosítunk számodra ingatlankereső, ügyfélkezelő, dokumentumtároló és belső irodai chat funkciókkal.
Nézd meg az Apple Store-t!

Párosítás
A párosítást vagy ügyféligény keresést a munkafolyamatba ültetve egyszerűen meg tudod oldani és átláthatóan tudod kezelni.

E-mail, naptár
Naptárunkat összekötheted meglévő naptáraddal (Google, Outlook, Yahoo) és e-mail kliensünkkel bármely e-mail fiókodat a mi felületünkről is tudod kezelni.

Ügyviteli rendszer

Beépített Ügyviteli rendszerünk minden munkafolyamatot lefed, hogy Neked ne kelljen másra koncentrálnod, csak ügyfeleidre!

Ingatlankezelés
Az ingatlanfelvételtől az adás-vételig nyomon tudod követni az állományodban lévő ingatlanok állapotát.

Kirakathirdetés
Beépített kirakathirdetés készítőnk segítségével egységes, figyelemfelkeltő és esztétikus hirdetéseket tudsz kirakatodba helyezni.

Automatikus képjavítás
Homályos lett egy képed véletlenül? Nincs semmi gond, automatikus képjavító funkciónk a segítségedre lesz.

Dokumentumkezelés
Minden szerződésedet, stb. egy helyen tudod kezelni, így sokkal transzparensebb lesz működésed.

Kell ennél több?

Ha a fentiek még nem győztek meg eléggé, itt van még néhány plusz információ rólunk és rendszerünkről.

Partnerek
Együttműködünk keresztértékesítés területén az Otthon Centrummal, GDN, Balla Ingatlan, Belvárosi Ingatlan Centrum és még közel 200 másik ingatlanirodával.

Etikai kódex
Az együttműködés megkívánja, hogy az irodák egymással szemben is elvárhassanak bizonyos etikai minimumot, így jött létre az Etikai Kódex, melyet be kell tartanotok.

Kontroll
A kérdéses eseteket választott etikai bizottság mérlegeli, mely ha nagyon kirívó, akkor kénytelenek vagyunk módosítani Házbank csomagodat.

Biztonság
Az SSL kódolási technikán túl több olyan megoldást építettünk be rendszerünkbe, mely szinte ugyanazt a biztonsági szintet garantálja, mint a netbankok, Google fiókok, vagy akár a Paypal. Fiókod adattartalmát bármikor lementheted gépedre.

Meggyőztünk?

Akkor regisztrálj, és próbáld ki a Házbankot, költségmentes tesztidőszak alatt.

Hidd el, megéri.

Tovább a regisztrációra